За нас

Ние не просто изграждаме вашия проект – ние се грижим и за последващата техническа поддръжка, SEO оптимизация, дигитален маркетинг и цялостно брандиране на марката.

Единственият по рода си център за кибер сигурност и автоматизирани решения у нас – CSC Bulgaria, е правилният избор за вашата онлайн реклама и популяризация на фирмата ви в интернет пространството. Нашите специалисти работят за едно-единствено кредо – увеличаване на вашите продажби, запитвания и разрастване на бизнеса онлайн.

Агенцията разполага с квалифицирани специалисти за всички области на онлайн сигурността и дигиталния маркетинг – автоматизирани решения, ботове, CRM системисистеми за сигурностизработка на уеб сайтовеSEO оптимизация на сайт, управление на рекламни кампании в Google Adwords и социални мрежи, маркетингови стратегии, копирайтинг, маркетинг чрез съдържание, изработка на мобилни приложения, уеб и графичен дизайн, банер реклама, видео реклама и др.

Комуникация с клиентите

Нашият екип има за цел винаги да бъде близо до своите клиенти. В този ред на мисли, ние създадохме собствена ERP система, в която всеки наш клиент ще има възможността да отправя запитване по точно определен проблем, благодарение на автоматизираната ни билетна система.

Ние добавяме стойност към всеки клиентски проект с помощта на:

• Лични срещи и телефонни разговори
• Система за бързи клиентски въпроси и отговори
• Безплатни съвети и предложение за развитие на бизнеса ви

Поглед в бъдещето

Всеки клиент на CSC Bulgaria има възможността да се възползва от клиентско ниво на достъп до специализираната ни ERP система за управление на бизнеса. В нея лесно ще можете да добавяте задачи за екипите ни, да следите етапите и сроковете за изпълнение на вашия проект, както и да добавяте файлове и съобщения към специалистите ни.

За да сте сигурни, че вашето запитване ще бъде прието и ще му бъде отговорено своевременно, използвайте специалната ни тикет (билетна) система.

Нашият основен приоритет е вашият бизнес да бъде разпознаваем и защитен в Интернет пространството – свържете се с нас, за да ви помогнем да бъдете крачка пред конкуренцията!

Нашият екип

Пламен Найденов

CEO&Founder - Маркетинг мениджър

Стоян Стоименов

CEO&Founder - Full stack developer

Асен Аврамов

Фото и видео заснемане; Ремонт на компютърна техника

Зорница Димитрова

Уеб и графичен дизайнер

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Използвайте контактната форма, ако желаете да направите запитване за ваш проект. Може да пишете и на нашия Messenger Chat, използвайки синята иконка вдясно на монитора ви.