Защо да избера изработка на корпоративен уеб сайт от CSC Bulgaria?

В модерния свят, в който живеем, ние смятаме, че  всяка уважаваща себе си компания ТРЯБВА да има модерен корпоративен сайт, който да представи бизнеса й по най-добрия начин.

Уеб сайтът представлява “визитната картичка“ на компанията в онлайн пространството, нейният “виртуален офис“, където се помещава цялата информация, стоки или услуги, които тя предлага.

Специалистите на “Cyber Security Center” ще ви помогнат да популяризирате вашия бизнес в Интернет – необходимо е единствено да използвате някои от посочените данни за контакт с нас.

Програмистите ни изработват уеб сайтове, които отговарят на всички съвременни и бъдещи технологии в програмирането, като използват както custom варианти, така и готови CMS системи – WordPress, Opencart, PrestaShop, Magento и др.

Не се притеснявайте за цената за вашия сайт – нашият екип предлага възможности и за разсрочено плащане на проекта ви, ако нямате необходимия финансов ресурс за еднократно или на две вноски плащане.

Cyber Security Center” не просто изгражда вашия сайт – всеки наш кадър се грижи постоянно за това сайтът ви да бъде добре SEO оптимизиран, максимално бърз, грамотно написан и винаги онлайн. Все пак вие взимате крайното решение за това дали да се спрете на техническа поддръжка от страна на екипа ни.

Какво ще спечеля, ако си направя уеб сайт?

Въпрос, който изключително често ни е задаван от клиенти както на лични срещи, така и по време на телефонни разговори, затова решихме да отговорим директно в нашия корпоративен уеб сайт.

Ползи от изработката на сайт:

 • Структурирано представяне на информацията за бизнеса ви
 • Увеличение на клиентската ви база
 • Възможности за връзки със социалните мрежи
 • Увеличение на конверсиите
 • Най-точно таргетиране на потребители
 • “Визитна картичка“ на бизнеса ви в Интернет

Какво отличава сайтовете на CSC Bulgaria от повечето на пазара?

Всеки потенциален клиент логично си задава въпроса: “Защо да избера вас, а не друг екип от специалисти?“. В следващите редове ще опитаме да ви насочим към това защо трябва да се спрете на нашите специалисти.

CSC Bulgaria желае да подпомогне развитието на всеки свой клиент в Интернет – не просто да изработим вашия сайт или магазин, а да се грижим за неговото израстване в онлайн пространството.

Всеки, изработен от нашия екип сайт, се отличава с всички модерни тенденции в уеб дизайна, SEO оптимизацията, графичния дизайн, копирайтинга и потребителското преживяване – изключително важен SEO фактор през 2019-а година.

При изработката на сайтовете, нашите специалисти използват модерни технологии в различните области на IT сферата, които ще са актуални още дълги години на уеб пазара.

Какво използваме ние?

 • Програмни езици: PHP 7, Javascript
 • HTTP 2 Protocol
 • Frameworks: Bootstrap, CodeIgniter, Laravel и др.
 • MySQL база данни
 • Автоматизирани системи и софтуери