Агенция за онлайн реклама и дигитален маркетинг CSC Bulgaria предлага цялостна техническа поддръжка на корпоративни уеб сайтове и онлайн магазини.

Специалистите на компанията са на ваше разположение, за да откликнат на вашето запитване и да решат всеки възникнал проблем по вашия проект.

В нашето високотехнологично ежедневие, програмните езици, framework-овете, CMS системите и уеб дизайна еволюират постоянно, също както и тенденциите в SEO оптимизацията и UX (потребителското преживяване). Независимо от сферата на дейност, с която се занимавате, необходимо е да знаете, че след завършване на вашия уеб проект, той ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се нуждае от техническа поддръжка, за да функционира по най-добрия начин.

Агенцията се задължава да извършва всяка промяна по сайта на клиента в диапазон от 24 часа, считани от момента на подаване на информацията ( в случай, че не са възникнали възпрепятстващи работата обстоятелства)

Представяме ви подробна разбивка на всички компоненти, които включва нашата техническа поддръжка на уеб сайт:

* Техническа поддръжка на сървъра и хостинг услугите

* Настройка и конфигурация на SSL сертификат

* Редакция на езиковите файлове на сайта
* Оптимизиране на базата данни на магазина
* Бързо реагиране при технически проблеми
* Диагностика и поправка на неработещи (крашнали) модули и плъгини

* Постоянни ъпдейти на теми и модули в магазина
* Защита срещу хакерски атаки и злонамерени софтуери (сървърно ниво)
* Ежедневен back-up на целия софтуер на сайта и базата данни
* Оказване на съдействие и консултиране по технически въпроси относно работата, поведението и развитието на уеб сайта.

Дигитална агенция CSC Bulgaria предлага и техническа поддръжка на онлайн магазини на платформите Opencart и WordPress (Woocommerce) във връзка с новите изисквания по наредба Н-18.